6 semne ca ar fi timpul sa te desparti de el

Pe parcursul unei relatii, unul dintre cele mai dificile momente este acela in care incepe sa te bantuie ideea ca ai vrea sa pui punct, sa te desparti si sa o ia fiecare pe drumul lui. Dar lucrurile nu sunt atat de simple. Incepi sa te gandesti la avantaje si dezavantaje, la omul pe care il lasi in urma, la momentele deosebite care poate nu se vor mai repeta niciodata. Daca e mai bine sa ramaneti impreuna? Ba nu, daca e mai bine sa va despartiti? 

Daca te afli intr-un astfel de moment de cotitura si nu stii ce sa faci, afla care sunt cele mai intalnite 6 semne care te avertizeaza ca ar fi cazul sa pui capat acestei relatii. 

1. Daca deja te gandesti sa te desparti de el, acest lucru ar trebui sa iti spuna ceva

Nu e ca si cum ti-a venit din senin ideea asta. Cu siguranta motivele care ti-au strecurat ideea asta in minte sunt nenumarate si greu de trecut cu vederea. Bineinteles, orice cuplu are momente de cumpana, de neintelegeri si certuri, insa daca te gandesti la despartire, inseamna ca deja ceva s-a rupt. 

2. Ultima data cand ai fost fericita a fost acum o luna...


Sau nici nu iti mai aduci aminte cand anume. Iubirea si implicarea intr-o relatie ar trebui sa iti aduca bucurie, o senzatie de bine si de implinire. Insa daca lucrurile sunt exact pe dos si mai mult suferi decat sa te bucuri, inseamna ca situatia este destul de complicata. 

3. Incepi sa fii atrasa de alti barbati

Bineinteles, este firesc sa ne fie atrasa atentia de alti barbati, mai ales daca acestia arata bine din punct de vedere fizic sau sunt carismatici, insa in momentul in care incepi sa te gandesti la un alt barbat mai tot timpul sau sa preferi compania altcuiva decat pe cea a iubitului tau, este clar ca deja iti doresti altceva si ca treptat iti vei proiecta viitorul alaturi de altcineva. 

4. Fiecare isi face planuri de viitor diferite

In momentul in care fiecare isi propune ceva anume pentru viitorul mai indepartat sau mai apropiat, fara sa il consulte pe celalalt sau fara sa ii ceara parerea, este clar ca relatia se afla pe sfarsite. Deja nu mai ganditi viata in doi, ci fiecare se gandeste la sine. Daca alte semne pot fi interpretate destul de subiectiv, in acest caz lucrurile sunt cat se poate de clare: fiecare il vede pe celalalt mai degraba ca pe o piedica in concretizarea dorintelor proprii. 

5. Sunteti mai mult prieteni decat iubiti

Si acesta poate fi un semn ca relatia voastra nu mai poate continua ca intre doi iubiti. Daca nu te mai atrage ca barbat, ci iti este simpatic mai mult ca un coleg sau prieten, atunci va puteti desparti in relatii bune si puteti ramane pur si simplu prieteni. Veti fi mai castigati decat daca va chinuiti sa resuscitati o relatie obosita. 

6. Iubeste numai unul dintre voi

Fie ca il iubesti numai tu sau te iubeste numai el, la un moment relatia care inclina doar intr-o parte se dezechilibreaza total. Indiferent cat de mult l-ai iubi numai tu sau dincolo de starea de bine pe care o ai stiindu-te iubita, o relatie ar trebui sa se bazeze pe egalitate. Daca remarci o astfel de inegalitate de sentimente, ar fi timpul sa te axezi pe relatii in care te vei implica si tu, si partenerul. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesk!ptr ca ai comentat pe bloggul meu!